Jag har placerat min blogg i Solna på bloggkartan!

Om Frösundaliberalen - Peter Edholm (L)

Socialliberal Frösundabo. Kultur- och fritidskommunalråd i Solna sedan 2015.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till

 1. Irene Strandgren skriver:

  Jag har läst och begrundat din blogg. När det gäller våra skyhöga kostnader för invigningsbiljett helt riktiga synpunkter . Vi har en vän som betalade veckan innan ca 200 kr och mycket bättre sittplats.Vi som Solnabor satt i skamvrån G rad 11.
  Skamligt!
  Byggandet och trafiken stora problem, vi som flyttade hit 1998 känner inte igen oss. Snälla , arbeta för en långsam byggnation annars ligger alliansen risigt till.

  Gilla

  • Irene,

   Tack för dina synpunkter! Invigningen blev ju fin och nu är den överstånden. I efterhand finns det ju inget att göra åt hur det blev med biljettpriserna för Solnabor.

   Trafiken däremot – där finns det mycket att göra. Från (fp):s sina har vi varit väldigt tydliga (mer än någon annan inom Alliansen) med att det är dags att slå ner på takten. Sedan är det väljarna som bestämmer i vilken grad den inställningen ska få genomslag i fullmäktige efter nästa val.

   Å andra sidan vill vi inte heller ”konservera” Solna. Du jämför med 1998 när Frösunda började byggas och säger att du inte känner igen dig. Säkert fanns det DÅ folk som tyckte att det hade byggts färdigt i den här sta’n. Hade de fått sin vilja igenom så hade Frösunda överhuvud taget inte byggts. Det hela är en fråga om TAKTEN. Det långsiktiga målet att Solna ska ha en bit över 90.000 invånare ställer jag upp på. Men att den växten ska ske på 10 år är för häftigt. För min del får det gärna ta 15 eller rent av 20 år.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s