SOLNALIBERALERNA: Varför stänga Cykelskolan som var så omtyckt och framgångsrik?

I den förra mandatperioden etablerade Solnas skolor ett samarbete med en förening som kom ut till skolorna och lärde skolbarn i förskoleklass att cykla. Pedagogiken och metoden är omvittnat framgångsrik och för många barn blir det här det tillfälle då man knäcker ”cykelkoden”.

Tidigare i år fick vi veta att det här samarbetet ska avbrytas. I skolnämnden har inget politiskt beslut fattats om saken, men man måste anta att den nya politiska ledningen har varit införstådd med att samarbetet med Cykelskolan avbryts.

Den 3 april lämnade vår gruppledare i skolnämnden, Marcus Willershausen (L) in en interpellation till skolnämndens ordförande om detta. Nu har ett skriftligt svar kommit och en vecka ska saken debatteras i kommunfullmäktige.

Om Frösundaliberalen - Peter Edholm (L)

Socialliberal Frösundabo. Kultur- och fritidskommunalråd i Solna sedan 2015.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s