Plats 10 – ett vinnarhål

Plats 10 på valsedeln var en lyckad plats för mig.

Om jag hade stått på någon av de 6 första platserna, så hade jag känt mig säkrare på att komma in i fullmäktige. I ärlighetens namn skulle jag i det läget inte ha ansträngt mig lika mycket som jag nu gjorde i min personvalskampanj.

Hade jag å andra sidan stått längre ner, så hade det känts alltför avlägset att ta sig in. Varför skulle någon sätta kryss på en person som av nomineringskommitté och medlemmar satts på nedre halvan av listan?

Nej – plats 10 var perfekt! Den gjorde att jag ansträngde mig ordentligt.

Om Frösundaliberalen - Peter Edholm (L)

Socialliberal Frösundabo. Kultur- och fritidskommunalråd i Solna sedan 2015.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s