Hedrad och förväntansfull inför uppdraget i Solnas kommunfullmäktige

Jag är hedrad och glad. 183 personer i norra halvan av kommunen hjälptes åt för att kryssa in mig. Om jag bara visste vilka ni var, så skulle jag tacka er personligen. Om någon av er läser detta – kontakta mig gärna!

Med en plats i kommunfullmäktige som bas kan jag vara med och påverka hur Solna utvecklas.

Jag har tydligt redovisat för väljarna med vilka frågor jag skulle jobba, varför och på vilket sätt. En förhållandevis stor andel av de väljare som röstade på (FP) har hållit med mig och talat om det genom att sätta ett kryss intill mitt namn på valsedeln.

Så då är det bara ”resten kvar”. Envist och målmedvetet arbete i 4 år för att försöka förverkliga så mycket som möjligt av det jag pratat om i valrörelsen.

Vilka är då mina frågor?

Exakt vad det är som jag gjort till ”mina frågor” framgår på min kampanjsida. Den kommer att leva kvar under hela mandatperioden och kommer inom kort att ändra karaktär så att var och en där kan följa med i vad som händer på respektive område som jag jobbar med.

Jag har varit noga med att inte lova resultat. Däremot har jag lovat…

  • att jobba, envist och långsiktigt, med mina frågor.
  • att löpande berätta vad jag gör och hur det går.
    Och om det går trögt eller inte alls redogöra för skälen till det.
  • att ha fortsatt dialolog med medborgare som vill framföra sina synpunkter på hur Frösunda eller Solna utvecklas.

Om Frösundaliberalen - Peter Edholm (L)

Socialliberal Frösundabo. Kultur- och fritidskommunalråd i Solna sedan 2015.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s