Ny blogg ser dagen ljus!

Välkommen till min alldeles pinfärska Frösundablogg!

Det Frösunda som avses ligger i Solna och ska inte förväxlas med exempelvis ett annat Frösunda som ligger i Vallentuna längre norrut i Stockholms län.

Här skriver jag – med en blandning av stort och smått – om saker som rör Frösunda. Jag bor själv här sedan 2001 och trivs bra. Vår stadsdel är bra på många sätt, men det finns också saker som kan bli bättre. Det händer också mycket runt omkring oss som måste bevakas så att det inte medför försämringar för oss som bor här.

Röd tråd på denna blogg ska alltså vara att inläggen har att göra med utveckling och förbättring av Frösunda.

Förhoppningen är att många Frösundabor hittar hit och lämnar synpunkter på de idéer jag framför. Ännu bättre är självklart om man lämnar egna förslag.

I skrivande stund håller Länsstyrelsen på att räkna personvalsrösterna i kommunalvalen runt om i Sverige. Om ett par dagar vet jag om jag kommer att ha en plats i kommunfullmäktige här i Solna de närmaste fyra åren. Jag kandiderade för Folkpartiet som fick 6 mandat i kommunfullmäktige. Eftersom jag stod på listans 10:e plats så behöver jag ett drygt hundratal personkryss för att komma in.

Om jag kommer in i fullmäktige så kommer jag att vara betydligt mer aktiv här, eftersom jag tänker mig denna blogg som ett sätt att hålla övriga Frösundabor underrättade om vad som är på gång i kommunen och hur det går med de saker jag lovat arbeta för om jag väljs in. Skulle jag komma in så är det just Frösundaborna som ”kryssat in mig”, eftersom jag bedrev min personvalskampanj väldigt lokalt här i min egen stadsdel.

Jag är inte den sortens politiker som växt upp i ett ungdomsförbund och sedan sysslat med politik i hela mitt liv. Inte heller har jag stora ambitioner när det gäller politisk karriär. Jag nöjer mig med kommunal politk som fritidssyssla. Jag kandiderade varken till landsting eller riksdag, och eftersträvar inte att bli kommunalråd.

Om Frösundaliberalen - Peter Edholm (L)

Socialliberal Frösundabo. Kultur- och fritidskommunalråd i Solna sedan 2015.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s